Γκρέιπφρουτ ονομάζεται "παράδεισος εσπεριδοειδή", εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα της διέλευσης γκρέιπ-φρουτ και πορτοκάλι. Οι ιδιότητες των καρπών δεν έχουν μελετηθεί ακόμη πλήρως, αλλά είναι αξιόπιστα γνωστό ότι το προϊόν περιέχει πολλές βιταμίνες, δραστικές ουσίες και συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Πόσες θερμίδες σε γκρέιπφρουτ, που δεν μπορούν να φάνε τα εσπεριδοειδή και για ποια κατηγορία των γυναικών είναι αυτός επικίνδυνο;
Θερμιδική αξία του γκρέιπφρουτ
Οι υποστηρικτές της διαιτητικής διατροφής δεν μπορεί να φοβηθεί το θερμιδικό περιεχόμενο του γκρέιπφρουτ, καθώς η ενεργειακή αξία των τροπικών φρούτων είναι μόνο 35 kcal για 100, αυτό το χαμηλό γκρέιπφρουτ θερμίδων οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό-μέχρι 90%, ασήμαντο Περιεκτικότητα σε σάκχαρα – από 4 έως 7%.
Ο πολτός ενός τροπικού φρούτου μπορεί να διαφέρει στο χρωματισμό. Ανάλογα με την ποικιλία μπορεί να είναι ροζ, κόκκινο, λευκό. Αλλά το χρώμα του πολτού δεν επηρεάζει τη θερμιδική αξία του γκρέιπφρουτ.
Το θερμιδικό περιεχόμενο του φρέσκου χυμού γκρέιπφρουτ μπορεί να κυμαίνεται από 30 έως 38 kcal και εξαρτάται από το βαθμό περιστροφής. Οι βιομηχανικοί χυμοί χαρακτηρίζονται από μια υψηλότερη ενεργειακή αξία, η οποία εξαρτάται από τον κατασκευαστή, την προετοιμασία συνταγής.
Η θερμιδική αξία της φλούδας Γκρέιπφρουτ είναι μόνο 29 kcal για 100.
Πόσες θερμίδες περιέχονται σε ένα φρούτο
Θερμίδων ενός φρούτου εξαρτάται από το βάρος του. Το βάρος ενός γκρέιπφρουτ μπορεί να κυμαίνεται από 200 έως 500 g. το μερίδιο της φλούδας είναι περίπου 15% του συνολικού βάρους. Αν πάρετε ένα φρούτο ζυγίζει 450 g, τότε στην καθαρισμένη μορφή θα ζυγίζει 370 g. Έτσι, το θερμιδικό περιεχόμενο ενός γκρέιπφρουτ μεγάλου μεγέθους βάρους 450 g είναι 130 θερμίδες. Στα φρούτα βάρους 200 g μόνο 60 θερμίδες.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Χρήση γκρέιπφρουτ
Γκρέιπφρουτ δεν είναι για τίποτα δεν ονομάζεται "βιταμίνη βόμβα". Σύμφωνα με το περιεχόμενο της βιταμίνης C, είναι σημαντικά μπροστά από το λεμόνι. Μόνο 100 g πολτός ζουμερά φρούτα θα γεμίσει την καθημερινή ανάγκη για ασκορβικό οξύ. Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσει για τα οφέλη της βιταμίνης C. Είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που ενισχύει την ασυλία, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και βοηθά στη μείωση του κινδύνου καρκίνου. Ο καρπός έχει μια ειδική επίδραση στον προστάτη αδένα και τους πνεύμονες.
Εκτός από τη βιταμίνη C γκρέιπφρουτ περιέχει ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, βιταμίνες α, D, p, B. Χρήσιμες ιδιότητες δεν περιορίζονται στην Χαμηλή θερμιδική αξία του γκρέιπφρουτ, το φάσμα των επιπτώσεων των φρούτων είναι αρκετά διαφορετική:
Βελτίωση της πέψης, λειτουργία του κινητήρα των εντέρων?
Επιτάχυνση του μεταβολισμού, μεταβολικές διεργασίες?
Μείωση του επιπέδου της κακής χοληστερόλης στο αίμα?
μείωση της αρτηριακής πίεσης;
Αύξηση της οξύτητας του στομάχου;
Καθαρισμός της συσσωρευμένης σκωρίας
Ενίσχυση των τειχών των αγγείων, αύξηση της ελαστικότητας τους και πρόληψη της εμφάνισης της αιμορραγίας?
Εκκένωση του πλεονάζοντος υγρού από το σώμα.
Στα οστά φρούτων βρέθηκε ένα μεγάλο περιεχόμενο των αντιβακτηριδιακών ουσιών, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών του δέρματος. Αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται σε καλλυντικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Θερμιδική αξία του γκρέιπφρουτ
Οι υποστηρικτές της διαιτητικής διατροφής δεν μπορεί να φοβηθεί το θερμιδικό περιεχόμενο του γκρέιπφρουτ, καθώς η ενεργειακή αξία των τροπικών φρούτων είναι μόνο 35 kcal για 100, αυτό το χαμηλό γκρέιπφρουτ θερμίδων οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό-μέχρι 90%, ασήμαντο Περιεκτικότητα σε σάκχαρα – από 4 έως 7%.
Ο πολτός ενός τροπικού φρούτου μπορεί να διαφέρει στο χρωματισμό. Ανάλογα με την ποικιλία μπορεί να είναι ροζ, κόκκινο, λευκό. Αλλά το χρώμα του πολτού δεν επηρεάζει τη θερμιδική αξία του γκρέιπφρουτ.
Το θερμιδικό περιεχόμενο του φρέσκου χυμού γκρέιπφρουτ μπορεί να κυμαίνεται από 30 έως 38 kcal και εξαρτάται από το βαθμό περιστροφής. Οι βιομηχανικοί χυμοί χαρακτηρίζονται από μια υψηλότερη ενεργειακή αξία, η οποία εξαρτάται από τον κατασκευαστή, την προετοιμασία συνταγής.
Η θερμιδική αξία της φλούδας Γκρέιπφρουτ είναι μόνο 29 kcal για 100.
Πόσες θερμίδες περιέχονται σε ένα φρούτο
Θερμίδων ενός φρούτου εξαρτάται από το βάρος του. Το βάρος ενός γκρέιπφρουτ μπορεί να κυμαίνεται από 200 έως 500 g. το μερίδιο της φλούδας είναι περίπου 15% του συνολικού βάρους. Αν πάρετε ένα φρούτο ζυγίζει 450 g, τότε στην καθαρισμένη μορφή θα ζυγίζει 370 g. Έτσι, το θερμιδικό περιεχόμενο ενός γκρέιπφρουτ μεγάλου μεγέθους βάρους 450 g είναι 130 θερμίδες. Στα φρούτα βάρους 200 g μόνο 60 θερμίδες.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Χρήση γκρέιπφρουτ
Γκρέιπφρουτ δεν είναι για τίποτα δεν ονομάζεται "βιταμίνη βόμβα". Σύμφωνα με το περιεχόμενο της βιταμίνης C, είναι σημαντικά μπροστά από το λεμόνι. Μόνο 100 g πολτός ζουμερά φρούτα θα γεμίσει την καθημερινή ανάγκη για ασκορβικό οξύ. Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσει για τα οφέλη της βιταμίνης C. Είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που ενισχύει την ασυλία, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και βοηθά στη μείωση του κινδύνου καρκίνου. Ο καρπός έχει μια ειδική επίδραση στον προστάτη αδένα και τους πνεύμονες.
Εκτός από τη βιταμίνη C γκρέιπφρουτ περιέχει ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, βιταμίνες α, D, p, B. Χρήσιμες ιδιότητες δεν περιορίζονται στην Χαμηλή θερμιδική αξία του γκρέιπφρουτ, το φάσμα των επιπτώσεων των φρούτων είναι αρκετά διαφορετική:
Βελτίωση της πέψης, λειτουργία του κινητήρα των εντέρων?
Επιτάχυνση του μεταβολισμού, μεταβολικές διεργασίες?
Μείωση του επιπέδου της κακής χοληστερόλης στο αίμα?
μείωση της αρτηριακής πίεσης;
Αύξηση της οξύτητας του στομάχου;
Καθαρισμός της συσσωρευμένης σκωρίας
Ενίσχυση των τειχών των αγγείων, αύξηση της ελαστικότητας τους και πρόληψη της εμφάνισης της αιμορραγίας?
Εκκένωση του πλεονάζοντος υγρού από το σώμα.
Στα οστά φρούτων βρέθηκε ένα μεγάλο περιεχόμενο των αντιβακτηριδιακών ουσιών, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών του δέρματος. Αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται σε καλλυντικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου